Segling

                                           Seglingssäsongen 2024

                  

Vi hälsar åter seglare och funktionärer välkomna till årets seglingssäsong.

Dags att anmäla sig till SM i SRS Distanskappsegling

  • 3 jan 2024

Dags att anmäla sig till SM i SRS Distanskappsegling med full besättning! Nu ligger anmälan uppe på Sailarena: https://www.sailarena.com/sv/se/club/sssv/svenskt-masterskap-i-srs-distanssegling-full-besattning/

 

Onsdagssegling

Förra året provade vi att göra om onsdagsseglingen, varje banben blev kortare, men man seglade fler varv. Det resulterade i att det blev lättare att göra en bana som tog cirka en timme att segla - kort förklarat. Vi har tänkt att fortsätta med det i år. För mer information läs seglingsföreskrifterna, för onsdagsseglingen. Vi kommer i år igen att segla veckorna 21-22-23-24-25     32-33-34-35.  Mer info om onsdagssegling hittar du här.
 

Nytt anmälningssystem

Från och med i år sker anmälan till onsdagsseglingen på facebook, i gruppen ”segling Eskilstuna”. Som rubrik skriver Du anmälan onsdagssegling, datum därefter uppgifter som SRs-tal, båttyp, segelnummer, klubb och namn. Mer info om onsdagssegling hittar du här.

 

Two Star Sundbyholm 17-18 juni

SSSv och TSS arrangerar återigen regattan tillsammans. I år finns det två klasser att välja mellan crusing och racing. Inbjudan samt länk till anmälan hittar du här!

 

Axel Janssons minne och Kräftracet 19 augusti

Delta i klubbmästerskapen! I år som förra året slår vi ihop mästerskapen till en tävling. Där vi utser en totalvinnare och två klubbmästare. Pris även till bästa kvinnliga rorsman, bäste veteran samt överraskningspriser. Läs mer om seglingen här!